Гаф в bTV: Новата водеща не се появи в новините

6
Марина Цекова не се появи днес в ефир от 17.00 ч, както бе обявено предварително
Марина Цекова не се появи днес в ефир от 17.00 ч, както бе обявено предварително Снимка: bTV

Обяснение какво се е случило не бе дадено, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и вчера

След вчерашната смяна на ръководните кадри на bTV, днес най-новата водеща Марина Цекова не се появи в ефир. Въпреки че и сайтът на първата частна телевизия, и съобщение до всички медии твърдеше, че кадърът на Нова става водеща на новините в 17.00 от днес-вторник, това не се случи. Обяснение какво се е случило не бе дадено, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и вчера, пише hotnews, цитирани от Марица. 

По принцип тя чете случващото по света и у нас в 17ч, после в 19ч. е в тандем с Иван Георгиев, а той остава до 23.30 за късната емисия. Редът щеше да наруши Марина, която от вчера официално е част от bTV.

Идването ѝ от Нова е съгласувано с най-големия шеф на bTV-Мартин Швехлак, но какви са плановете за нея на току-що назначения директор новини и актуални предавания Антон Хекимян остават тайна.

Твърде е възможно Цекова или малкото ѝ дете просто да имат здравословни проблеми, но определено липсата ѝ поражда много въпроси как ще протече смяната на шефовете в първата частна телевизия у нас.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари