Марина Цекова: Вече сме двама!

5

"Вече сме двама!"

Това обяви днес водещата на предаването "Събуди се" по NOVA Марина Цекова.

От изказването й стана ясно, че журналистката е бременна и отсъствието й от малкия екран ще е по-дълго от типичния летен почивен месец

„Обикновено в 11 часа сутринта в неделя казвам на зрителите, че ще се видим другата седмица, но това сега няма да е така. Да, излизаме в лятна почивка, но освен това е редно да ви призная, че от известно време крия от вас зрителите, че водещите на „Събуди се“ сме вече двама“, похвали се Цекова.

Ники Василковски изненада водещата от името на целия екип на предаването и пусна видео послание към нея.

“Искаме и ти, и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи“, каза след това той и й поднесе букет.

Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи“, просълзи се Цекова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Гост
    Марина Цекова не е българка, а е мелез! Голем праз, че поредната посредствена джурналистка е бременна. За това обикновено събитие Украинска курва поздравява на английски - международен език на курвите Маринчето Цекова, която е полуукраинската курва и журналистка Нова ТВ
  • 1
    1
    Габи
    Събитието е прекрасно!Всичко най-добро за Цекова и бъдещата рожба!Зрителя няма да загуби много. Един нагаждащ се журналист по-малко в манипулативната Нова ТВ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари