"Гадатели на карти" изнудваха жена от Шумен

2
Жената се свързала с интернет сайт за астрология, те й намалили цената срещу голо видео
Жената се свързала с интернет сайт за астрология, те й намалили цената срещу голо видео

Жената се свързала с интернет сайт за астрология, те й намалили цената срещу голо видео

48-годишна жена съобщила в полицейското управление в Шумен, че била изнудвана месеци наред. Случката започнала през юни миналата година, съобщиха от ОДМВР в града. Жената се свързала с интернет сайт за астрология, който предлагал и гадания с карти. След комуникация с хора в сайта, поискала да ѝ гадаят с карти. Цената, която обявили от сайта за услугата била 4 000 лева. Тя казала, че не разполага с такава парична сума. Услужливо „гадателите“ ѝ предложили да намалят цената на 800 лева.

Условието за „ексклузивната“ цена било да си направи видео без дрехи, и да им го прати. Жената се съгласила. Веднага след като им изпратила видеоклипа започнали да я изнудват. Поискали сумата от 10 000 лева, за да не публикуват видеото в интернет пространството. До началото на февруари превела на вноски сумата от 2 000 лева, заканите продължавали. За изнудването съобщила в полицейското управление в Шумен на 9 февруари.

Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари