Опасно селфи: Свалиха две девойки от товарен кран в Шумен

1
От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите
От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите

От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите

Две момичета са свалени от товарен кран в Шумен, съобщиха от пресцентъра на полицията в града. Говорителят на дирекцията Ася Йорданова уточни, че двете непълнолетни девойки са се качили на крана, в района на железопътната гара в града, за да си направят селфи, предава БТА.

Сигналът, че на шуменската улица “Станционна“ са забелязани две момичета, качили се на товарнен кран, е подаден, малко след 15:00 часа в петък. Към адреса незабавно са насочени спасителен и полицейски екипи.

Пристигналите на мястото пожарникари и полицаи са установили, че на крана има две момичета, които са свалени веднага, допълни Йорданова и припомни, че служители на Областната дирекция на МВР в Шумен и преди са реагирали на подобни сигнали.

От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите. „Не излагайте своя и живота на вашите приятели на опасност заради предизвикателство, селфи или в търсене на нестандартно място за "отбелязване" в социалните мрежи. Няма нищо по-важно от живота и здравето ви“, призоваха от областната дирекция на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари