Пребиха мъж след катастрофа в Шумен

1
35-годишен мъж е слязъл от такси и е нанесъл удари по единия шофьор
35-годишен мъж е слязъл от такси и е нанесъл удари по единия шофьор Снимка: БГНЕС / архив

35-годишен мъж е слязъл от такси и е нанесъл удари по единия шофьор

Пребиха мъж след катастрофа в Шумен.

Малко след 22:40 часа на 30 януари, на кръстовище, образувано от бул. “Симеон Велики“ и ул. „Алеко Константинов“ в Шумен възникнало леко пътно-транспортно произшествие с материални щети. Ударили са се лек автомобил „Сузуки“ и лек автомобил „БМВ“. До тях спрял водач на таксиметров автомобил. От него слязъл неизвестен, нанесъл удари на водача на Сузуки-то, и напуснал мястото на инцидента.

Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където било установено мозъчно сътресение. Оставен е за наблюдение.

Криминалисти от РУ- Шумен предприели действия за изясняване на извършителя и причината за хулиганството на пътя. Вчера е установен, 35-годишен мъж от Шумен. Разпитан е, направил е самопризнания.

За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари