Г-жо Павлова, къде сте?

3
Зимата отново ни изненада
Зимата отново ни изненада Видео: Нова телевизия

Може би тази зима не сме подготвени за снега, защото г-жа Павлова е в оставка.

Е, то не че миналата година беше различно. Иначе министърката може да реже ленти на всеки километър, но когато завали сняг, е в оставка.

Сняг затрупа прохода Предел.

Тази сутрин пътуващите по пътя за Банско попаднаха в снежна обстановка.

За късмет на шофьорите снежинките бързо се топяха върху асфалта, така че до поледици на пътя не се стигна. И все пак гъстата мъгла в района и силният вятър затрудниха шофьорите.

Зрители на Нова телевизия се оплакват, че заради обилния снеговалеж проходът Троян - Кърнаре на практика е бил непроходим.

Те изпращат видеоматериали в рубриката "Моята новина" от виелицата и навяванията, които удължили преминаването на автомобили до два часа. За цялото това време не бил забелязан нито един снегорин.

На пътя София-Варна в района на село Микре вече се образува колона от камиони. Заради снеговалежа пътните полицаи спират тежкотоварните автомобили над 12 тона. Извънредните мерки разгневиха много от шофьорите, защото всички гонят срокове, а не е ясно докога ще останат там.

Снеговалежът започна около 14.00 часа и оттогава досега не е спирал. Снежната покривка е около 15 см и въпреки снегорините, много шофьори се оплакаха зимата за пореден път ни изненада.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари