Г-н Милков, чисти ли са Ви обувките? Защото в квартал "Долапите" това е лукс!

4

Г-н Милков, чисти ли са Ви обувките? Паркирате ли си автомобила удобно? Извозват ли сметта от Вашата улица редовно?

"Защото за нас-живущите в Кв. "Долапите" това е лукс", пише инж. Дора Гарвалова във фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе". 

Ето какво споделя още русенката: 

"Интересувате ли се какво се случва в кварталите на Русе? Изисквате ли отчетност от кметските наместници за дейността им /или по-скоро за бездействието им/?

Кой контролира и кой държи отговорна фирмата, която извършва ремонтни дейности в Русе? Кой ще санкционира този изпълнител, че ни ограничи гражданските и човешки права? Никой не работи по този проект вече месец, нямаме достъп до асфалтов път, за който плащаме данъци, от месец не е извозвана сметта, защото улица няма. Тя пропадна. Заложници сме на Вашето безхаберие и на всичките Ви подчинени, които взимат заплати благодарение на нас!

Нямаме право на линейка, такси, пожарна. Това МПС, без регистрационни табели е вече пета година на улицата! Вие за това ли взимате заплата?! Като данъкоплатец и гласоподавател/и то Ваш, за което вече съжалявам / настоявам да вземете необходимите мерки за разрешаване на проблема в най-кратък срок!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук