Футболист улови 8-килограмова щука край Гоце Делчев

0

Футболистът на "Пирин" (ГД) Ангел Кюмурджиев показа, че освен ловец е и добър рибар, като улови 8-килограмова щука.

Слуката го споходи на язовира до пограничното село Ловча, където напоследък през почивните дни Кюмурджиев може да бъде намерен доста често, научаваме от Struma.bg.

Хаджидимовецът постави рекорд на местния водоем с размерите на уловената риба, която от вида си е най-голямата хващана там. Той заложи на старата си изпитана въдица и закачи блесна ветеран, която и този път не го подведе. Показа и че е търпелив,и повече от 30 минути се надхитряше с хищника, преди да го изтегли от водата сам, без чужда помощ. Веднага след това главният герой се снима за спомен и увековечи момента, което светкавично намери продължение и в социалните мрежи,където получи много поздравления.

След прибирането вкъщи играчът от Хаджидимово веднага изчисти рибата и я приготви за съхранение в хладилника. Щуката вероятно ще бъде консумирана в тесен приятелски кръг с по чаша бира под хубава сянка. Със сигурност на трапезата няма да сервира главата, която ще бъде обработена и препарирана, за да застане на подобаващо място сред неговите трофеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари