Фронтменът на легендарната група SNAP гостува на русенско заведение

1
На 3 септември фронтменът на SNAP, американският рапър TURBO B, ще пее заедно с феновете си от Русе едни от най-обичаните песни -  "The Power” и „Rhythm Is a Dancer”
На 3 септември фронтменът на SNAP, американският рапър TURBO B, ще пее заедно с феновете си от Русе едни от най-обичаните песни - "The Power” и „Rhythm Is a Dancer” Снимка: YouTube

Русенското заведение "Канто" отново готви изненада за почитателите на музиката от 90-те 

Това става ясно от публикация във фейсбук на страницата на заведението. На 3 септември фронтменът на SNAP, американският рапър TURBO B, ще пее заедно с феновете си от Русе едни от най-обичаните песни -  "The Power” и „Rhythm Is a Dancer”.

SNAP е немски музикален проект, продуциран от Майкъл Mюнцинг и Лука Анзилоти. Първият им хит е песента „The Power“, която се изкачва до първо място в английската музикална класация и достига до второ в немската и американската.  Durron Maurice Butler известен като Turbo B, е американски музикант, рапър и бийтбоксър и дълги години е част от групата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Анонимен
    Пуснете им малко AC/DC ,Dinamytе,малко Bon Jovi,it's my life и накрая чалга .Чак пък чудеса да прави?на това Канто само едни и същи застаряващи бангии ходят.,,елита на града ,,.кочовете са най много.то няма на какво да се зарадваш
  • -2
    4
    sda
    викайте дрогирани негра да ви опраят града
  • -2
    3
    Уф
    Точно така, всеки сам си преценя дали да съществува в духовна нищета или не. Уж чудеса се правят, а градчето е замиращо - изречението е пълен нонсенс. Съжалявам, че нарушавам нечии илюзии. Специално за Снап, щеше да е геройство да поканят някоя от оригиналните им вокалистКи, заради които всъщност някой изобщо е чувал по света за Снап. А това, което де факто се получава изобщо не е биг дийл... защото целта на едно живо участие не е плейбек и липсинк, и двайсет снимки във фейсбук. Както казах, всеки сам си преценя.
  • 10
    2
    Браво, Дени!
    Поздрави на Деница за чудесата, които винаги успява да направи в замиращото ни градче. А колкото до тези, които недоволстват винаги и от всичко, не им обръщайте внимание. Те и със самите себе си така се държат - не се понасят и сами. Успех на Канто, Деница и целия колектив!
  • 3
    1
    Уф
    Само едно и също в това Русе, правим копи-пейст от другите заведения. Измисляйте по-разнообразни вокалисти да каните, а не едни и същи ангажирани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари