Френският посланик е изненадан, че "Монтюпе" може да замърсява въздуха в Русе

0

Френският посланик, Негово Превъзходителство Ерик Льобедел, посети в петък (09 юни 2017г.) най-големият френски инвеститор в страната и най-големият работодател в русенския регион – Монтюпе.

Негово Превъзходителство с удоволствие установи, че най-големите световни марки коли като Ауди, Мерцедес, Форд, Волво, Рено и Порше, разчитат на Монтюпе България за произвеждането на алуминиевите компоненти за техните автомобили. Ерик Льобедел изрази своето възхищение към приноса на компанията в изграждането на добрия имидж на продуктите произведени в България и видимостта, която дава на страната ни по света – в индустриално и бизнес направление.

Монтюпе е най-модерният износител на технологии произведени в България. Впечатлен съм от качеството и нивото на работа“, сподели посланикът.

Посещението на производството позволи на посланика да се запознае отблизо с последните технологии, използвани в него, следвайки последните ЕС стандарти. Негово Превъзходителство беше изненадан, че завод на такова високо ниво и следващ всички нормативи в България и ЕС, може да бъде обвиняван за лошото качество на въздуха в Русе. Негово Превъзходителство сподели своите лични впечатления от Монтюпе, подкрепени от официални писма от администрацията, показващи ясно, че всички измервания направени в и около завода са в пъти под позволените за ЕС норми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари