"Фолксваген" прегази жена на пешеходна пътека

0
Жената е приета в Спешно отделение
Жената е приета в Спешно отделение Снимка: ПИК

Лек автомобил фолксваген, управляван от 78-годишен водач, блъсна жена, пресичаща на пешеходна пътека в Благоевград, която за щастие не пострада тежко.

Инцидентът стана в 11.50 ч. днес при мокра пътна настилка и дъжд на "Т"-образното кръстовище между улиците "Димитър Солунски" и "Марица". 78-годишният водач на фолксвагена бил в лявата лента, движейки се по бул. „Д. Солунски” в посока Югозападен университет. В дясно от него имало друг автомобил, който завивал, за да навлезе по ул. „Марица”. Водачът му, виждайки пресичащата отдясно наляво жена спира. Но намиращия се вляво от него фолксваген не я вижда, не спира и така блъска с предната си част 46-годишната жена, пише ПИК.

С линейка на ЦСМП пострадалата е транспортирана до МБАЛ и приета в Спешно отделение с болка в кръстната област. След направените й изследвания в отделението по Образна диагностика не са установени фрактури и тя е освободена за домашно лечение. Пробата за алкохол на водача с полевия тест е отрицателна, но на него и на пострадалата пешеходка са взети и кръвни проби.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари