Жена скочи от хотел "Рига"

6

42-годишната жена загина на място

Жена загина след падане от деветия етаж на хотел "Рига" в Русе.

Това съобщи регионалния говорител на МВР Даниела Малчева, цитирана от БТА.

Сигнал за инцидента е подаден около 11:30 часа днес. Веднага на място са пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ.

Медиците само са констатирали смъртта на 42-годишната жена.

По случая се води разследване, като най-вероятно става дума за самоубийство.

По неофициална информация жената е гост на хотела. Половин час преди фаталния скок тя е гледала през прозореца на 9-я етаж, след което излиза на перваза и започва да се разхожда по него, като видимо се е колебаела. Очевидец на инцидента е заподозрял намерението ѝ и е сигнализирал на пожарникари, които са били на учение в района на трагедията. Те са уведомили полицията.

Припомняме ви, че жена на около 60-годишна възраст бе открита мъртва на козирката над приземния етаж на същия хотел "Рига" през 2018 година. Сигналът за инцидента бе подаден около 20:15 часа на 3 декември.

Предполагаше се, че жената е починала след падане от десетия етаж. Тя е била гост на хотела и е открита от служител, който е подал сигнала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    6
    Фффффф
    Aбе махайте този бардак.Закрийте го.Какъ хотел се води незнам.
  • 9
    5
    Рига сепаре
    Работя на бара сменям им чаршафите когато няма колеги идват тук само депресерина много надрусани и отчаяни от живота определено напускам
  • -15
    4
    песимист
    един преател ми каза,че би зел пари за предпочитане от банки да живне и да набие няколко гъзаря ,преди да политне
  • 12
    3
    Аокигахара няма да се дам
    Там с успех доста хора си прекършиха страданията,явно като си млад мъж и застаряла жена живота в България ти идва до гуша ..........
  • 19
    2
    Гошо куче лошо
    Суасайдъл хотел №1
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари