Феновете на "Дунав" изпратиха на крака Мирослав Будинов

2
Нападателят изигра последния мач в професионалната си кариера
Нападателят изигра последния мач в професионалната си кариера Снимка: Андрей Кючуков/ БТА

Нападателят изигра последния мач в професионалната си кариера

Мирослав Будинов изигра последния мач в професионалната си кариера. 38-годишният нападател изведе с капитанската лента Дунав (Русе) срещу Литекс (Ловеч) на Градския стадион в Русе днес. Домакините победиха в срещата от последния 34-и кръг на Втора лига с 2:0 с попадения на Димитър Законов в 49-ата минута и Денислав Минчев в 61-ата.

Зрителите на стадиона в Русе станаха на крака и аплодираха няколко минути Будинов при смяната му в края на мача. Повече от половин час след това той раздава автографи и се снима с феновете на" Дунав", като подари и на един от тях фланелката си.

"Благодаря на всички за подкрепата", отговори нападателят, предава БТА.

"Днес се разделяме с един играч, който се превърна в съвременна наша легенда, за да добавим още една страница с хубави спомени и страхотни моменти в клубната история", написаха от Дунав за Будинов на страницата си във Фейсбук.

От русенския футболен клуб припомниха, че 38-годишният нападател беше част от отбора, който под ръководството на Веселин Великов завърши на четвъртото място в елита и игра в квалификациите за Лига Европа срещу казахстанския „Иртиш“ Павлодар през 2017 г. За последните две години след завръщането си в Русе той увеличи актива си на общо 66 гола с екипа на Дунав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари