Фенове на ”Левски” написаха песен за Костадин Костадинов

1
Войната между фенове на ПФК ”Левски” и лидера на партия ”Възраждане” придобива нови измерения​
Войната между фенове на ПФК ”Левски” и лидера на партия ”Възраждане” придобива нови измерения​ Снимка: Facebook

Войната между фенове на ПФК ”Левски” и лидера на партия ”Възраждане” придобива нови измерения​

Близо седмица, след като Костадин Костадинов определи някои от привържениците на "Левски" като „еничари“, те му посветиха песен с нецензурно съдържание, пише FROG NEWS.

Напрежението започна след среднощна атака на паметника на Съветската армия в центъра на София след победата над Апоел в Лигата на конференциите.

Сега предстои домакинство на Айнтрахт, а агитката на столичния гранд се забавлява с хумористични песни в очакване на големия мач.

Песента беше качена в групата „100 години „Левски“ София - вековни поздрави от цял свят“ и за по-малко от час беше споделена стотици пъти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    Подуене
    Ах, колко е жалко да си проститутка на Козяк. Колко е жалко да си миризлив, некъпан, полезен идиот-евроатлантик. За всеки некъпан фенлумпен има Източен фронт. Даже ще запаля свещ да започнат мобилизация час по-скоро, за подпомагане на Хохлия с българско пушечно месо. Ще подшушна тук там първите вагони да бъдат с фенлумпените Говеда София! Ах колко е жалко да си евтина проститутка обслужваща Козяк!
  • 4
    7
    Лашкам руски подлоги
    Кор за Путин и неговите слуги в България!
  • 7
    6
    До комуниста под мен:
    Абе вие червените олигофрени нямате ли някъде събрание да лаете за джендъри? Че много обичате да говорите за тях и да се цункате един друг горе на Бузлуджа. Само това ви е в устите и другите отвори. Явно много обичате джендъри, или сте си тайно педераси... щом само това бленувате. Турците са имали 5 века време да ни претопят бе тъпако, защо не са? Чакали са блядките да ни спасят ли? Имали са тайминг като на злодей от анимационен филм ли? Можели са да ни унищожат, можели са и то на сто процента. Блядките са си гонили интересите и нашето ПОРЕДНО поробване ни е струвало 26 тона злато и продължаваме да си патим от това "освобождение" до ден днешен. Така, че ходи си в великая россия и си йоб твою мать!
  • -3
    5
    До 4
    Хасане ти ли си ибрик ряАн! Да го туря на хохленската ти майка разпоебана!
  • 4
    4
    до 1
    България не е освободена, а окупирана! Чакай , да не прочете русенеце, че ще му се присере от мъка на този нещастник
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари