Ето как да пречистите белите си дробове за 3 дни

0
Ето как да пречистите белите си дробове за 3 дни

Много хора никога не са палили цигара и все пак имат проблеми с белите дробове, докато други пушат по 45 години, а белите им дробове функционират добре...всичко зависи от човека, а ние ще ви предложим няколко съвета, с помощта на които можете да прочистите белите си дробове в рамките на три дни.

Два дни преди да започнете процеса на детоксикация, е необходимо да премахнете всички млечни продукти от менюто си. Тялото трябва да се освободи от токсините на млечните продукти преди началото на прочистването.

- Изпийте чаша билков чай ​преди лягане преди първия ден на режима. Това освобождава токсините в червата.

- Изцедете и изпийте два лимона в 300 мл вода преди закуска.

- Пийте 300 мл сок от грейпфрут. Ако не ви харесва вкуса можете да замените със сок от ананас. Тези сокове съдържат естествени антиоксиданти, които подобряват дихателната система.

- Пийте 300 мл чист сок от моркови между закуската и обяда. Сокът от моркови ще ви помогне да алкализирате кръвта през трите дни на прочистването.

- Трябва да пиете 400 мл сок богат на калий по време на обяда. Калият действа като тоник за почистване. Преди лягане направете 400 мл сок от червена боровинка. Тя ще ви помогне в борбата срещу бактерии в белите дробове, които могат да причинят инфекции.

- Грижи за тялото и упражнения

- Гореща вана от 20 минути всеки ден ще позволи на тялото чрез изпотяване да изхвърли колкото се може повече токсини.

- Сложете 5 до 10 капки евкалипт в съд с вряла вода. Застанете над съда и поставете чиста кърпа над главата. Вдишвайте изпаренията.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари