Ето го ветовският убиец!

0
Димитър Димитров, който на 12 януари по особено жесток начин умъртви съпругата си Желязка, остава за постоянно в ареста.
Димитър Димитров, който на 12 януари по особено жесток начин умъртви съпругата си Желязка, остава за постоянно в ареста. Видео: Кис 13

Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража даде окръжният съд в Русе на Димитър Димитров от Ветово за убийството на съпругата му.

Според Окръжна прокуратура убийството е извършено с особена жестокост, като са нанесени над 30 прободни рани в гърдите, сърцето, шията и корема. Жената е правела опити за защита, а след тежките наранявания се е влачила по земята, докато е издъхнала.

Прокурорът представи справка от Центъра за психично здраве, че мъжът е бил хоспитализиран с психически проблеми, лекуван е от шизофрения, но няма поставена окончателна диагноза. Самият Димитър заяви пред съда, че съжалява за извършеното престъпление. Той твърди, че е бил под въздействието на алкохол и други упойващи вещества. Заяви, че не смята да се укрива, поради което  поиска да остане на свобода, за да може да събере пари за адвокат.

Съдът обаче уважи искането на прокуратурата и постанови Димитър да остане в ареста за постоянно.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари