Георги Георгиев, БОЕЦ: Кирил Петков, тази кочина наречена ДАНС трябва да бъде изрината!

0
Една година ДАНС държи "на трупчета" и пази омертата на мафията по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК
Една година ДАНС държи "на трупчета" и пази омертата на мафията по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК Снимка: Фейсбук

Отделих днешния ден за ДАНС. Понеже бойците не сме от тези дето чакаме реших да проверя лично какво са свършили ДАНС по сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК и "македонските паспорти"

Реших също да направя проверката чрез публичните телефонни номера за контакт с Агенцията.

Познайте!

Звънях десетки пъти на информация, телефона за сигнали и пресцентъра. НИКОЙ! Понеже през годините за добро, или лошо (май все за лошо) съм имал контакти с ДАНС знам, че и телефоните са си наред, и хората са си там, просто никой не еб@ва да работи. Възможно е и да правят задълбочен анализ дали Путин ще нападне Украйна и целият човешки ресурс да е ангажиран. Важна задача е, не се сърдя, а е и време.

Все пак, като съм решил, че трябва да се свържа с дансаджиите, значи трябва. И се обадих на "антитероризъм". Упорит бях и разгеле, свързах се. Учтив служител, поговорихме си, разбира се той нямаше и представа за нашите сигнали, но обеща да предаде да колегите си и по късно съм щял да мога да се свържа.

Познайте!

Връзка няма. Мълчат, като гербаджия на разпит в ДАНС. Ама в случая знаят, че ще ги разпитвам тях и затова мълчат, значи са гербаджии. Занапред лафа ще бъде "Мълчи, като дансаджия на разпит пред БОЕЦ". Да се върна на сигналите.

Познайте!

11 месеца след като БОЕЦ сезирахме ДАНС за ТУРСКИ ПОТОК, заплахата за енергийната и национална сигурност на страната, в който сме описали и конкретни престъпления извършени от Бойко Борисов, Петкова, Павлов и тн. Агенцията за национална сигурност е свършила НИЩО! Викаха ме, давах сведения, хиляди допълнителни документи, източници и тн. В сигнала изрично БОЕЦ бяхме посочили, че ТУРСКИ ПОТОК задълбочава енергийната зависимост на България и е изцяло под руски контрол, и че представлява заплаха и за сигурността на Европа. Все едно, че им казахме да си отворят по една бира и да се почерпят. Толкова работа са свършили.

Всъщност ние работата им вече я бяхме свършили, те само трябваше да валидират получената информация и да закопчаят националните предатели начело с Мутрата.

А по сигнала за "македонските паспорти ", в който се съдържат и данни за руски връзки, агентура и зависимости половин месец нямаме дори входящ номер. Сигурно са пратили запитване до Путин дали да образуват проверка, или не и чакат отговор. Но джуджето е заето, брои унищожените от украинците танкове и не му е до нашите тигри.

Кирил Петков, тази кочина наречена ДАНС трябва да бъде изрината и то от горе надолу. Казах ти го още преди месеци. А ти крепиш на Корнелия "червените линии". След като нямаме прокуратура, а искаме да се борим с корупцията и мафията, то поне всички останали служби трябва да работят! Иначе си говорим празни приказки. Една година ДАНС държи "на трупчета" и пази омертата на мафията по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК! Ти също мълча до вчера. Сега май е ясно за всички, че този грабеж трябва да бъде разследван до дъно. И Буда да отиде за дълго на топло.

Утре пак ще натискам и проверявам. А следващата седмица ще дойда на място и няма къде да се скрият. И Буда няма къде да се скрие.

Битката продължава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари