Елица Василева: Публиката в Русе ни развълнува много!

1
Очаквам тежък мач срещу Хърватия, добави капитанът на националния ни отбор по волейбол
Очаквам тежък мач срещу Хърватия, добави капитанът на националния ни отбор по волейбол Снимка: Българска федерация по волейбол

„Когато бе запят химна от всички, с момичетата едва сдържахме сълзите си. Феновете запяха още на загрявката, което рядко се случва. Бяха наистина уникални“.

Това заяви капитанът на женския национален отбор по волейбол Елица Василева, научаваме от сайта на Българската Федерация по волейбол.

Тя благодари на публиката за топлото посрещане и страхотната подкрепа през целия полуфинален мач вчера, в който „лъвиците“ победиха Чехия с 3:0 гейма и днес ще играят на финала в Златната европейска лига. Съперник на българките ще бъде отборът на Хърватия, а мачът ще се състои от 20 часа в зала „ОЗК Арена“.

След успеха на Чехия Елица Василева коментира, че въпреки резултата, не е било никак лесно да победят съперника си.

В крайна сметка дори чистият резултат с 3:0 гейма не означава, че беше лесен мач. Вътре на терена със сигурност не се усещаше като лек мач. Чехкините не се отказаха до последно, демонстрираха желание да отмъкнат поне един гейм. Това е хубава тренировка за утрешния мач, който ще е много тежък. Добър отбор са, с много добър треньор“, заяви Василева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари