Ангел Павлов излиза са своя мач №300 с отбора на "Дунав" Русе

2
Капитанът на волейболния на "Дунав" Ангел Павлов ще играе в срещата-реванш от полуфиналите на Висшата лига срещу тима на Етрополе
Капитанът на волейболния на "Дунав" Ангел Павлов ще играе в срещата-реванш от полуфиналите на Висшата лига срещу тима на Етрополе Снимка: Facebook

Капитанът на волейболния на "Дунав" Ангел Павлов ще играе в срещата-реванш от полуфиналите на Висшата лига срещу тима на Етрополе

Капитанът на "Дунав" (Русе) Ангел Павлов ще изиграе мач номер 300 с фланелката на тима. Това ще бъде срещата-реванш от полуфиналите на Висшата лига срещу тима на Етрополе, която ще се проведе днес (21 март), предаде BGvolleyball.com.

Ангел дебютира в мъжкия отбор през сезон 2007 / 2008, изиграва 48 мача за юношеските формации на клуба, като е част от мъжкия състав в 251 официални срещи.

Посрещачът говори за постижението и най-ярките спомени до момента. Ангел Павлов остави и послание към по-младите си съотборници:

"300 мача за един и същ клуб не е толкова често срещано явление във волейбола. За мен това е чест и гордост, много лишения и голяма отдаденост към Русе и Дунав, но когато нещо ти е на сърце, не се замисляш особено.

Спомените са страшно много, разбира се, един от най-ярките е дебютът ми като титуляр едва на 17 години срещу отбора на вече несъществуващия КВК Габрово, под ръководството на за съжаление вече покойния Божидар Колев - поклон пред паметта му. Други незабравими моменти са двете титли от Висшата лига, но като най-емоционални моменти излизат първият спечелен гейм в Суперлигата през сезон 2013 / 2014 срещу ЦСКА пред 800 - 900 зрители в зала "Дунав", когато се наложи да играем при най-добрите с един изключително млад състав, съставен предимно от местни момчета. Разбира се, емоцията бе огромна и когато успяхме да отстраним армейците за влизане в топ 8 и плейофи с две победи по 3:2 гейма в София и Русе. Никога не бих забравил и победата с 3:0 гейма над Левски насред София. Спирам до тук, защото спомените действително са страшно много."

"Пожелавам на младите си съотборници да нямат контузии, да работят здраво и ако волейболът е нещото, което искат да е техния живот, да изиграят поне 500 мача", завърши асът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русенец
    Добър спортист и добър човек.Да е жив и здрав ,и само Дунав
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари