Електрическо табло горя в квартал "Образцов чифлик"

0
Предполага се, че причината е късо съединение
Предполага се, че причината е късо съединение Снимка: Dunavmost / Архив

През изтеклото денонощие екипите на пожарната са излизали 3 пъти по сигнали за инциденти и произшествия.

В 05:58 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е пратен по сигнал за възникнало запалване в ел. табло в сграда в кв. Образцов чифлик. При пристигане на място екипът е установил, че пожарът е загасен от охранителя и електротехника на обекта с наличните пожарогасители, като горенето е ликвидирано на площ около 10 кв.м. и при инцидента е унищожено главното ел. табло и са опушени стени в сградата. Предполага се, че причината е късо съединение.

В 17:50 часа екип от Първа РСПБЗН - Русе е насочен за оказване на помощ след възникнал пътен инцидент на бул. България, където са се блъснали автобус и лек автомобил. Не се е наложило вадене на пострадали от превозните средства. Местопроизшествието е обезопасено и е поето от екипите на пътна полиция и автомобилната администрация.

След сигнал в 20:03 часа, пожарникари от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил са посетили адрес на ул. Жеравна в Русе, заради възникнало горене на отпадъци в метален контейнер. Горенето е ликвидирано на площ около един квадратен метър, без преки материални загуби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари