Ексклузивни кадри от катастрофа с един загинал и двама тежко ранени

0

Една жена е загинала, а други две са в тежко състояние след зверска катастрофа край Мездра, съобщи BulNews.

Пътният инцидент е станал преди минути на входа на града на международния път Е-79. Ударили са се лека колаХюндай“ с бургаска регистрация и товарен автомобил, превозващ мляко.

По първоначална информация колата, която се е движела в посока София навлязла в лентата за насрещно движение и се забила в идващата млекарка, която се движела в посока Враца. Точно в този участък няма поставена мантинела и не е имало какво да спре автомобила, в който пътували три жени.

При жестокия удар на място е починала една от пътничките в леката кола. Останалите две получили тежки травми. В момента три екипа на спешна помощ се борят на пътното платно за живота им като се опитват да ги задържат в съзнание, докато бъдат закарани в болницата.

Шофьорът на млекарката, който е леко ранен е онемял от ужас при кървавата гледка. Мъжът до такава степен е изпаднал в шок, че дори не може да отговори на въпроса какво се е случило. 

Освен линейките, на мястото на произшествието има два екипа на „Гражданска защита“ и полиция. Очаква се всеки момент международният път да бъде затворен за движение, докато се установят причините за тежката катастрофа и колите бъдат премахнати от шосето.  

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари