Екипът на Роро продължава дейността му

0
Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил, обещават от екипа
Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил, обещават от екипа

Екипът на Роро Кавалджиев продължава всички дейности, започнати и развити от ТВ водещия през последните години.

Първата стъпка вече е в действие с организирането на мартенско издание на поредицата събития Gaming Knights, информира Actualno.

Събитието ще се проведе тази неделя в клуб Mixtape 5 в подлеза на НДК и ще продължи от 11 до 19 ч. Организаторите обещават, че ще направят всичко по силите си то да е на нивото, което Роро е изградил с близо тригодишната история на Gaming Knights и NEXT TV.

„Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил“, обещават от екипа.

Много от хората, продължаващи завета на Роро, са част от екипа от самото начало на NEXT TV, а някои – и отпреди това. Други пък са в проекта от едва 2 месеца, но и те са категорични, че чувстват водещия като дългогодишен приятел – от една страна заради неповторимите му дружелюбност и положителна енергия, а от друга – заради геймърските му предавания отпреди години в ММ и ББТ, с които израстна цяло поколение.

„Безкрайно съм щастлив да видя един прекрасен, всеотдаен и сплотен екип, който продължава делото му. Роро завинаги ще бъде в сърцата и мислите ни и в негова чест даваме най-доброто от себе си“, казва Алекс Кавалджиев – брат и колега на ТВ водещия.

Освен тазседмичното събитие със състезания по FIFA 17 и League of Legends, екипът се надява тази година да може да сподели още добри новини във връзка с осъществяването на една от големите мечти на Роро Кавалджиев. Казват, че засега нямат право да издадат същината, но гарантират, че тепърва ще има какво да се види.

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари