Единствената в Европа акула-машина набра нечувана популярност в Слънчев бряг

2
България е едва петата страна в света, която предлага този вид атракцион
България е едва петата страна в света, която предлага този вид атракцион

Любителите на екстремните преживявания в Слънчев бряг вече имат възможност да се забавляват с единствената в Европа водна атракция, наречена THE SEABREACHER.

Нещо повече - според стопаните на плажа в курортния комплекс, България е едва петата страна в света, която предлага този вид атракцион

„THE SEABREACHER е напълно безопасен и стабилен плавателен съд, който може да устои и на най-тежките предизвикателства във водата.

С него може да скачате във водата, като скока достига до височина 6 метра. Същевременно с това може да се гмуркате до 2 метра под вода, а максималната скорост, която може да достигнете е 80 км/ч.”, обясняват концесионерите на плажа.

THE SEABREACHER е разработвана повече от десет години и представлява интересна симбиоза между машина и акула. Преди да бъде пуснат в експлоатация атракционът е издържал редица инженерни тестове за безопасност.

Всяка обиколка с него се извършва с професионално обучени пилоти и трае 10 минути.

„Тези 10 минути със сигурност ще се превърнат в нещо незабравимо във вашата лятна ваканция, няма друга такава атракция, която да е изпълнена с толкова положителни емоции“, казва един от пилотите в Слънчев бряг и допълва, че всяка обиколка с THE SEABREACHER е 100% безопасна, защото кабината е оборудвана с най-качествените и безопасни седалки в света, а същевременно с това материалите, с които е направена машината са самия връх на инженерната мисъл.

За кратко време акулата-машина набра нечувана популярност и вече има записвания от цели екипи за нестандартни фирмени партита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари