Единият от шофьорите при катастрофата в Русе твърди, че е бил заслепен от слънцето

2
По тази причина не е видял червения светофар, заявява мъжът
По тази причина не е видял червения светофар, заявява мъжът Видео: Русе Медиа

По тази причина не е видял червения светофар, заявява мъжът

Зрелищната катастрофа, която стана тази сутрин на булевардХристо Ботев“ в Русе в посока изхода за Разград, е станала заради спиране на червен светофар и пешеходна пътека. Инцидентът се е случил в района на отбивката за бившия дом „Майка и дете“, пише Русе Медиа.

Лек автомобил „Дачия“, движещ се в посока Разград, е спрял на червен светофар, който позволява при натискане на бутона пешеходците да пресекат безопасно натоварения булевард. Непосредствено след дачията се е движил лек автомобил „Алфа Ромео“. По думите на шофьора, той не е видял червения светофар и спиращия пред него автомобил, защото е бил заслепен от слънцето, което по това време на денонощието е ниско над хоризонта.

Автомобилът му се е врязал в задната част на дачията, като предницата се е разпиляла напълно. В двете коли са били само шофьорите.

На място са извикани екипи на Спешна помощ, които са откарали и двамата водачи за преглед в болницата. Тестовете им за алкохол са отрицателни.

Заради катастрофата движението е затруднено и се извършва само в една лента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Спонсор
    Не така ся! Карал е с 50 км. в час човека, преди да излети! А коя КУРИЦА/кокошка/ в транспортна болница му е разписала медицинско то за книжката? Щото ходих за нова снижка/на 66 бях/ и останах без С,Д и Е категорий от БГ простотийте! В Испа ния тестът е съвършено друг и го вземах без проблем! Никъде в ЕС не са ми искали ПСИХО ТЕСТ! Но ТЕРИТ ОРИЯТА е в ЕС на Марс!
  • 6
    13
    Шофьорска поговорка:
    На калпавия .уй, вълната му пречела ...:)
  • 5
    12
    При това положение
    Полицаите да направят акт на Слънцето, че блести и е заслепило водача.
  • 14
    11
    до 10
    Ами тъй де. Това, че го заслепило слънцето та не видял светофара, остави. Ама да не види цяла кола пред себе си. Щом слънцето те заслепява толкова, че да не виждаш пред себе си, спираш. Обаче има и такива екземпляри, дето все някой друг им е виновен, дали ще е слънцето или друго.
  • 10
    10
    Весо Песа
    След като единият от шофьорите е спрял и не му е пречело слънцето, то другият няма право да се оплаква от слънцето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари