Катастрофирал русенец: Черен "Мерцедес" ми сече пътя!

1
Аз съм със счупена капачка на коляното и натъртени ребра, опитах да спася хората в колата, пише Румен Руменов от болничната стая
Аз съм със счупена капачка на коляното и натъртени ребра, опитах да спася хората в колата, пише Румен Руменов от болничната стая Снимка: Фейсбук

Аз съм със счупена капачка на коляното и натъртени ребра, опитах да спася хората в колата, пише Румен Руменов от болничната стая

Пострадалият при катастрофата в Русе днес реши да разкаже своята версия за случилото се.

Припомняме ви, че 18-годишен младеж се заби с колата си в стълб на тролейбусната мрежа на булевард "Христо Ботев". По данни на телевизия КИС 13 колата е нямала спирачен път, затова се предполага, че му е прилошало.

Румен Руменов публикува снимка от болничното легло и обясни, че вината за инцидента не е негова и не иска да се пишат "глупости" по негов адрес.

Публикуваме разказа му, споделен във фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе":

"Така понеже вие не сте хора като гледам няма те си личен живот че само ръсите излишни глупости аз карах колата спусках се и изведнъж мульо с черен Мерцедес ми реже пътя два пъти без да се огледа с мръсна газ излезе от завоя бях близо до него и нямаше какво да направя не можах да спра и се забих в стълба понеже видях че в колата са бая хора и да не пострадат и сега аз съм със счупена капачка и натъртени ребра несъобразена скорост друг път отвлякъл съм си вниманието друг път. Не знам човека де е отишъл избягал ли е остана ли не знам. А това че пия и пуша нито пия нито пуша тестовете го доказаха това. Докато сте такъв народ няма да се оправи тая държава знаете само да ръсите и обсъждате хората ами ако това е вашето дете или ваш близък и някой да говори така за него нито знаете какво е станало нито нищо ама е лесно да се ръсят глупости замислете се малко айде хейтете колкото искате сега."

Повечето потребители в групата му пожелават бързо възстановяване, но има и такива които се усъмниха във версията му за инцидента: "Май само аз си представям ситуацията! Излиза от завоя и два пъти ти реже пътя?!? Има пресечка само в дясно, завои там няма....ти се удряш в стълба.... Който пак е отдясно... опитал си се да го избегнеш.... Като отидеш към него ли?!? Опитай пак с обяснението, че на мен ми прилича все едно си се опитал него да блъснеш..."

Трети дават съвети за изясняване на ситуацията: "Бързо възстановяване. Изискайте записите на камерите от Хоби Кар и Жирафа и ако трябва и от други места в близост и ще се установи, кой е Мерцедса и полицията да реши този казус..."

Екипът на Dunavmost също пожелава бързо оздравяване на г-н Руменов. Надяваме се виновните за инцидента да си понесат последствията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    До 16
    На охранителна камера, която е заснела всичко.
  • 2
    16
    до 15
    Къде го гледа този запис
  • 1
    15
    Свидетел
    Наистина друг автомобил е засякъл потърпевшия - има го на запис от камера. Съвсем друг е въпроса, че шофьора не е реагирал много адекватно и вместо да избяга в другото платно, решава да нацели стълба - може би опита зад волана (или липсата му) си казва думата.
  • 4
    14
    07
    на тоя неграмотник дали някой му вярва ......
  • 12
    13
    LOL
    Случват се такива работи. Ще се оправи, няма тежки травми. Положителното е, че няма други пострадали. Дали обяснението е лъжа или не, като няма други пострадали няма значение - все е "несъобразена скорост". Другия път по-внимателно и кракът на спирачката, че изкачат и пешеходци там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари