Единият от пострадалите след масовия бой в София е с ампутиран крак

1
Той е настанен в „Пирогов” в тежко състояние
Той е настанен в „Пирогов” в тежко състояние Видео: NOVA

Той е настанен в „Пирогов” в тежко състояние

Трима души пострадаха при масов бой в столичния квартал „Люлин” в петък вечерта. Единият е в тежко състояние в „Пирогов”, предава NOVA. През нощта е бил опериран. Той е с изключително сериозна фрактура на едната подбедрица, съобщават от лечебното заведение. По думи на близките му мъжът е с ампутиран крак.

Другият е настанен във ВМА с прободна рана в областта на главата, а третият бе откаран в УМБАЛ „Света Анна”, като след това е изписан и задържан в 9-о РУП.

По данните на полицията става въпрос за две враждуващи страни - двама братя и друг мъж. И тримата са познайници на МВР.

Няколко часа по-късно на метри от мястото на мелето възникна нов бой, последван от арести.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До Добрата Новина
    Има една Лоша Новина.Тези които наделеят и останат на терена са от всичко по най и яхват такива като теб и мърдане няма.Остават най злите,най коварните и най лошите,а иди се оправи със тях тогава.От тази новина по - лоша няма освен границата с Турция да е на Казанлък,а с Румъния след Сливо Поле към Бабово,Тутракан.С такава полиция и армия до там наближаваме да не дава Господ.Лошо решение едните и другите да се грижат.Винаги има едни в кьошето където само гледат и потриват ръце защото са следващите на сцената.
  • 5
    1
    Добра новина
    Дай, Боже, сами да си се изтребват мършите, 'щото полиция няма никаква, освен когато врещят за заплати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари