Един плик промени живота на една млада майка

0
На плика само пише "отвори ме"
На плика само пише "отвори ме"

Една млада жена и майка ѝ решават да посетят чисто нов магазин за хранителни стоки, който се отваря в техния град. Докато чакат да влязат вътре, един мъж се приближава до майката и ѝ подава един плик. На него само пише "отвори ме", пише За Жената.

Вътре имаше написана на ръка бележка, на която пишеше:

"Това е случаен акт на доброта. Не трябва да се връщат, а трябва също да се извърши акт на доброта."

В долната част, то е подписано от"Джон."

Сгушени вътре до бележката бяха три банкноти, на обща стойност £ 50 (около 123 лева).

Когато погледнаха нагоре, за да благодарят на човека, вече беше твърде късно. Той вече беше напуснал паркинга. Те останали шокирани от този случаен акт на доброта. Въпреки, че той най-вероятно просто е подал плика на първия човек, той видял, майката и дъщерята са толкова трогнати от неговия жест, колкото той никога няма да разбере. Прочетете думите на дъщерята по-долу:


"Джон, не знам кой сте и откъде сте, и защо изобщо сте направили нещо толкова щедро ..... но откъде знаехте, че жената, на която дадохти този плик (майка ми), съвсем наскоро загуби и погребан сина си, (моя скъп брат) и всъщност обсъждахме начини, как да съберем парите, за да платим за последната част от погребението...
Искрено Ви благодаря и толкова много и ще се радвам за Вас и ще се радвам много хора да могат да видят това.... да видят, как е било много повече от "случаен акт на милосърдие"

Моля, ако ви е харесала статията, споделете я с приятели, защото такива постъпки в ежедневието ни са рядкост! Във време, в което дефицитът на подобни ценности е огромен, популяризирането на прояви на милосърдие и внимание към непознати, носи само добро!!! 

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари