Джуди Халваджиян: Борисов искаше да се превърне в Путин за България

2
Бойко Борисов е овладял медии, прокуратура и дори опозицията
Бойко Борисов е овладял медии, прокуратура и дори опозицията

Бойко Борисов е овладял медии, прокуратура и дори опозицията

Това заяви продуцентът на “Господарите” в ефира на “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” вчера. Той беше гост на предаването по случай 20-годишния рожден ден на “Господари на ефира”, който празнуваме на 31 март.

За медиите и страха

В предаването видяхме откъс от някои от най-ярките репортажи от “Господари на ефира” и “Господари на Уеба”. На въпрос защо в очите на колегите от другите медии се чете страх, когато задаваме въпроси, продуцентът обясни, че винаги е целял въпросите на репортерите в “Господарите” да са такива, каквито зрителите биха си задали. А те са неудобни, не угоднически, каквито сме свикнали да чуваме. Той засегна и темата за жълтите медии, които в момента са на почит.

Дремджиев припомни как президентът Румен Радев отговори на журналисти на въпрос за въоръжаването на Украйна преди дни. Джуди Халваджиян коментира, че Радев очевидно е променил отношението си и то е далеч по-близко до ГЕРБ и ДПС. Той сподели, че президентът е успял да убеди демократично настроените хора у нас, че е на тяхна страна, за да бъде преизбран. Уви, след това се вижда истинското му лице.

За политиката

Журналистът Веселин Дремджиев и продуцентът ни Джуди Халваджиян коментираха и поведението на Бойко Борисов при Ясен Дараков.

“Добър знак е, че Борисов е изнервен. Той вижда, че нещата няма да се случат, както си ги е представял”, заяви продуцентът. И добави, че лидерът на ГЕРБ е целял да се превърне в Путин за България. Той е овладял медии, прокуратура и дори опозицията. “Цялата власт беше в тях. Те смятаха, че това може да продължи… Страх ги е, ако загубят младите хора, защото те могат да обърнат нещата”.

Джуди Халваджиян коментира и че за съжаление младите хора в България не са особено активни политически. Малко от тях гласуват и се интересуват от процесите в държавата. В това време се водят кампании без енергия, които не успяват да ги запалят да гласуват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Недоумяващ
    Говори се,че и с Президента се е сприятелил...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари