Джигит едва не премаза майка и бебе на пешеходна пътека

0

Бесен шофьор на лек автомобил „Сеат” профуча на косъм от детската количка, в която спеше 5-месечно бебе, без изобщо да спре. Десетки минувачи се вцепениха от мисълта за трагедията, която можеше да стане на пешеходната пътека на бул. "Тракия" в бургаския ж.к. "Славейков" днес по обяд.

Преживях за части от секундата истински кошмар, този човек летеше срещу нас. Смятам, че е бил дрогиран, няма как шофьор с нормална реакция да кара така”, трепереща каза майката на малкото дете – Росица Симеонова.

Жената е била на разходка със сина си Христо в близкия парк в жилищния комплекс, съобщава "Флагман". Прибирала се към вкъщи за обяд и пресичала на пешеходната пътека, била в средата, когато прелетял "Сеат"-ът. Първоначално шофьорът отклонил вдясно, за да се отдалечи от количката, но в последния момент, напълно без никаква логика, извил волана към майката с бебето. „Беше истински ужас, сякаш нарочно го направи. Буквално на косъм мина от количката”, разлюляна каза жената. Минувачите и хората от близките магазинчета скочили на крака, но шофьорът най-необезпокоявано продължил пътя си. Спрял на намиращия се наблизо супермаркет „Анет”, невъзмутимо влязъл в него, напазарувал и си тръгнал.

Хората са записали номера на колата, която за малко не отнесе малкия Христо и държат той да получи наказание.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари