Дженифър Лопес ще продуцира филм за Боб Строителя

0
Филмът ще бъде латиноамериканска версия на класическия британски детски сериал, създаден от Кийт Чапман и излъчен за първи път през 1999 г. по Би Би СИ
Филмът ще бъде латиноамериканска версия на класическия британски детски сериал, създаден от Кийт Чапман и излъчен за първи път през 1999 г. по Би Би СИ Снимка: Jennifer Lopez / Facebook

Филмът ще бъде латиноамериканска версия на класическия британски детски сериал, създаден от Кийт Чапман и излъчен за първи път през 1999 г. по Би Би СИ

Американската певица, актриса и латино поп сензация Дженифър Лопес ще продуцира филм за Боб Строителя, а звездата от "Във висините" Антъни Рамос озвучава главния герой, съобщи „Евронюз“, предаде БГНЕС.

Филмът ще бъде латиноамериканска версия на класическия британски детски сериал, създаден от Кийт Чапман и излъчен за първи път през 1999 г. по Би Би СИ. Сериалът продължава 12 сезона.

Оригиналната поредица проследява приключенията на Боб, весел главен строителен предприемач, специализиран в зидарията и разрешаването на конфликти. Героят става известен с фразата си "Можем ли да го поправим?", на което другите герои отговарят с "Да, можем!".

Тази фраза се превръща и в тематична песен на сериала, която е хит номер едно в Обединеното кралство.

Новият филм ще проследи Роберто (известен още като Боб), който пътува до Пуерто Рико за голяма строителна работа.

Според официалния трейлър на филма зрителите ще видят Боб, който „се заема с проблемите, засягащи острова, и се задълбочава в това какво означава да строиш. Пътешествието на Боб ще отпразнува живите и цветни текстури на карибските латиноамерикански нации и техните хора“.

Боб Строителят се присъединява към редица филми на Mattel в процес на разработване, включително филма за Барни с участието на звездата от Get Out Даниел Калуя, Rock 'Em Sock 'Em Robots с участието на Вин Дизел и American Girl.

Други предстоящи проекти включват анимационния сериал на Netflix Masters of the Universe: Revolution, посветен на франчайза He-Man на Mattel, и игрален филм Polly Pocket, режисиран от Лена Дънам и базиран на малките кукли от 80-те години на миналия век на Mattel.

Mattel, една от най-големите компании за играчки в света, подготвя нови адаптации за големия екран в резултат на изключително успешния филм "Барби" на Грета Гервиг, който събра 1,4 милиарда долара в световния бокс офис. Наскоро филмът получи осем номинации за "Оскар", включително за най-добър филм.

Все още не е обявен режисьор на филма за Боб Строителя, но колумбийско-американският писател Фелипе Варгас, известен най-вече с късометражните си филми, които съчетават магически реалистични приказки с фантастични и дори хорър елементи, е ангажиран с написването на сценария.

"Съчетаването на гениалното виждане на Антъни и Фелипе за историята ще пресъздаде този обичан герой по начин, който публиката, израснала с Боб, ще разпознае, а всички нови зрители ще се насладят", казва Роби Бренър, президент на Mattel Films.

Антъни Рамос заяви, че Боб Строителя носи "важно послание" на големия екран.

"От години героите на Боб Строителя вдъхновяват младите хора по целия свят", каза той. "Филм за приятелите, които работят заедно, за празника на красивия дом, който споделят, и за това как любовта може да ти помогне да преодолееш всяко препятствие по пътя си. Можем ли да го поправим? Да, можем!".

"Способността на сериала да популяризира позитивното мислене, решаването на проблеми и овластяването с напълно оригинална история, чието действие се развива в Пуерто Рико, дава нов облик на една обичана марка", казва Илейн Голдсмит-Томас, която продуцира заедно с Бени Медина за компанията на Лопес Nuyorican Productions. "Нямаме търпение новите и старите фенове да се свържат с тези невероятни герои".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари