Дженифър Анистън сподели, че си е писала с Матю Пери в деня на смъртта му

0
Той беше щастлив. Беше здрав, каза актрисата
Той беше щастлив. Беше здрав, каза актрисата Снимка: Panos Gritzalis / Facebook

Актрисата твърди, че той не е страдал от нищо и не се е борил с нищо

Актьорът Матю Пери, който почина в края на октомври, бил здрав и щастлив преди смъртта си.

Стана ясно, че малко преди трагичния си край той си е писал с Дженифър Анистън.

Актрисата каза, че Пери се чувствал здрав през последните дни. Спрял пушенето и бил щастлив. Анистън твърди, че актьорът не е страдал от нищо и не се е борил с нищо.

"Той беше щастлив. Беше здрав. Той отказа цигарите - това е всичко, което знам. Писахме си сутринта пред смъртта му. Надявам се той да знае, че е бил обичан по начин, който никога не е смятал за възможен“, каза Анистън в интервю за Variety, предават Рамблер и VESTI.

Звездата от популярния комедиен сериал "Приятели" Матю Пери, познат на света с ролята си на Чандлър Бинг, почина на 54-годишна възраст на 29 октомври. Тялото на актьора бе открито в дома му в Лос Анджелис. Според публикации в медиите той е получил инфаркт и се е удавил в джакузито.

Първоначалните тестове показват, че смъртта на Матю Пери не е резултат от свръхдоза фентанил или метамфетамин. Според TMZ скоро ще бъде установено дали Пери е предозирал лекарствата, отпускани с рецепта, намерени в дома на актьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари