Джаз ще звучи тази вечер в центъра на Русе

3
Русе и джазът имат специална връзка, каза певицата Дивна
Русе и джазът имат специална връзка, каза певицата Дивна Снимка: Facebook

Русе и джазът имат специална връзка, каза певицата Дивна

Концерт на Russe Jazz Syndicate, под надслов "Джаз - между наследство и приключение" ще се проведе тази вече от 20:00 ч. пред Съдебната палата.

Русенци ще чуят кавъри на едни от най-емблематичните фънкарски парчета от 90-те. В концерта ще вземат участие: Дивна и Мишел – вокали, Александър Славчев – вокал и китара, Светослав „Козмо“ Неделчев – бас, Анатоли Ангелов – саксофон, Димитър Димитров – флюгелхорн, Станислав Иванов – тромпет, Петър Петров – клавири, Лазар Бенов и Деян Джумалийски – перкусии, Даниел Джумалийски – барабани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    До "интелектуалец" No 6
    Произходът на музикалният жанр джаз е от африканските земи, т.е това е музика на негрите. Използван е от САЩ като оръжие в идеологическата борба с СССР.
  • 3
    6
    Русенец
    До номер 3-не се притеснявай, няма да липсваш на никого.Обикновенно джаз слушат интелигентните хора, които живеем в централната част на града.Ще отидем пеша, няма да си трошим колите.
  • 4
    5
    НЕПУКИСТ
    Не е ли концерт пред Общината, и кмета да играе хоро и да поздравява тържествено гражданите на град Русе, НЕ ГО ОТРАЗЯВАМ който и да е такъв. Кмете с тебе сме, продължавай да копаеш всяка една русенска улица, свързана с Цикъла ти, ама айде заривай после бе. След всеки Цикъл е необходима ХИГИЕНА. Ко не знаеш, питай. Питай дамите бе.
  • 9
    4
    daskal
    Бре, какви остри реакции! А да се тропкат хорца и да вият разни чакърдъци няма проблеми, нали? Селяци прости, с потури и цървули!!!
  • -12
    3
    Ядосан!
    Ама вие сериозно ли? Сериозно ли харчим пари на фона на разкопания ни град за хонорари на наркози? Сериозно ли? Кому е нужно? Кой ще си троши ходовата част на колата за някакви несретници? Прекалявате!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари