Нина Николина ще представи своя нов албум в Доходното здание

0

Митове, легенди и традиции ще бъдат „разказани“ в песен

На 1 ноември (вторник) от 19 ч. в Доходното здание Нина Николина ще представи своята нова концертна програма “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “.

Концертът се организира от Община Русе, ОП „Русе арт“ и Клуба на дейците на културата, и в него ще се срещнат традиция и съвременност, както и музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара на изпълнителката са включени новите песни от предстоящия ѝ втори едноименен концертен албум и най-популярните, както и неиздавани до момента, български народни песни. Изпълненията са смесица от фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще бъдат чути и хит синглите „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“.

На сцената с Нина Николина ще се изявят Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни, и Таня Първанова - вокал.

Митове, легенди и традиции ще бъдат „разказани“ в песен, а зрителите ще могат да чуят и текст в „превод“ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина.

Билети за събитието се продават на касата на Доходното здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари