Джамбазки: България няма да приеме Истанбулската конвенция, въпреки модата на джендърите

4
Искам да успокоя всички и да кажа, че това е незаконодателен акт - една резолюция, която не значи нищо
Искам да успокоя всички и да кажа, че това е незаконодателен акт - една резолюция, която не значи нищо

Искам да успокоя всички и да кажа, че България няма да приеме Истанбулската конвенция, защото това е незаконодателен акт - една резолюция, която не значи нищо.

Това, което се опитват да направят, е да променят нашия начин на живот, защото сега е модерно да си ''за'' Истанбулската конвенция, за еднополовите бракове и за всички тези странни отношения.

Това сподели в телефонен разговор в предаването ''Лице в лице'' по bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

"За нас е важно единствено решението на Конституционния съд на Република България. А Истанбулската конвенция цели да прави пропаганда на джендър идеологията, а не да защитава жените. Никой не може да ни принуди за нищо. Насилието над жени е нещо отвратително и трябва да се наказва, но традиционното семейство се състои от мъж, жена и деца. Има далеч по-сериозни въпроси за решаване и обсъждане като здравеопазването, доходите, а не Истанбулската конвенция'', допълни Джамбазки.

На въпрос за Ньойския договор евродепутатът бе категоричен, че от ВМРО утре ще организират шествие против решенията от историческия документ след Първата световна война.

"Целта е да покажем, че не сме забравили и не сме простили. Това е Ньойски позорен диктат. Втората световна война е резултат от този диктат. Победителите, водени от своите низки желания, направиха този позорен диктат'', коментира Ангел Джамбазки и заяви, че Западните покрайнини трябва да бъдат върнати на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари