Двойка твърди, че е бита от кмета на община Иваново

8
Георги Миланов определи случилото се като „лек инцидент между двама мъже”
Георги Миланов определи случилото се като „лек инцидент между двама мъже” Видео: NOVA

След боя мъж е с черепно-мозъчни травми и счупен нос

Двойка твърди, че е била пребита от кмета на община Иваново Георги Миланов. Нападението станало на празненство в хотел в Троян в края на миналата седмица. В него участвала компанията на общинския кмет, твърди потърпевшият Калоян Жечев.

След случилото се потърпевшият мъж е с множество наранявания по главата и тялото, сред които счупен на две места нос и черепно-мозъчни травми. Той си е извадил и медицинско свидетелство.

Калоян и приятелката му Пламена Спасова били на почивка в Троян. Отседнали в хотела, чието заведение впоследствие посетили. По думите му той решил да заснеме хоро, на което са се хванали кметът и неговите приятели. Боят започнал след направена забележка от страна на кмета, който не искал да бъде сниман. Мъжът решил да снима забавлението в ресторанта и да изпрати клипове на приятели. Не след дълго обаче на масата му дошъл Георги Миланов, за да му направи забележка, разказва потърпевшият, предаде NOVA.

Неочаквано ме удари в скулата, без да го провокирам. После дойдоха и други хора от компанията му и ми нанесоха побой”, спомня си пострадалият, който и днес е със синина под окото. Това е и първият път, в който Калоян Жечев среща кмета на общината. По думите му, съдейки от поздравите през вечерта, обкръжението му в заведението било от общински съветници и кметове.

Посегнаха и на мен. Когато отидох да ги разтърва, Георги Миланов ме удари с юмрук по главата. Аз паднах и съм загубила съзнание, нямам и спомен”, казва приятелката на Калоян Жечев.

Кметът на община Иваново определи случилото се като „лек инцидент между двама мъже”. По думите му той помолил Калоян да не снима с телефона си, но той продължил. Според Миланов и, по думите му, според много други хора, присъствали в заведението, поведението на пребития мъж било неадекватно през цялата вечер.

След като помолих и жените от компанията му да не ни снимат, той дойде и ми каза да се разберем като мъже. Аз отидох – има свидетели, а след Калоян дойде и негов приятел. Опита с коляно да ме удари в слабините, но го направи в коляното ми, защото е по-нисък”, спомня си кметът на Иваново. Георги Миланов блъснал Калоян Жечев и започнал бой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    35
    Копърков
    Тази мърша Ивановския кмет трябва да бъде разследван за всякъкви престъпления и злоупотреби не случайно е известен като Гошо бандита затвор за такива отрепки много престъпления има зад гърбът си засега го спасява че е мръсна герберска подлога ще дойде време да си плати този помияр
  • -4
    34
    до 33
    щом си сигурен подай сигнал в прокуратурата, иначе извършваш престъпление като затаяваш истината! Или си ЕЖК
  • 5
    33
    1212
    Някой ще попита ли този прост човек/едва е завършил селскостопанския техникум в Чифлика, а дипломата му за висше е фалшива/, толкова ли е богата община Иваново, че плаща масрафа на общинските хрантутници? - 4 дни ядене и пиене, спане в скъп хотел, извозване с училищния автобус, който би трябвало да се използва само за превоз на ученици.
  • 12
    32
    Хи-хи...
    Ай на бас, че ако в ресторанта беше кметът на Виена/ примерно/, никой нямаше да разбере.
  • 6
    31
    Отегчен
    Вие нормални ли сте? Че то няма да остане и един непребит ТВ-оператор или фотожурналист ако всеки реши да не бъде сниман по улиците и заведенията. Единственото изключение е ако в заведението е имало т.н. "частно парти" и не са били допускани непоканени лица. Какъв е проблемът, че си снимам в обществено заведение?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари