Двойка сключи брак в ... магазин за домашни потреби

0
Вижте кой изпадна в неловка ситуация!
Вижте кой изпадна в неловка ситуация! Видео: News7

Ето това е неловка ситуация. Две актриси – Дебра Месинг и Анна Клъмски, се появиха едновременно на сцената по време на церемонията по раздаването на наградите Тони. И двете бяха облечени в почти еднакви ролки, което стана повод за няколко шеги и "уж" гневни оценяващи погледи. След това двете връчиха наградата в една от категориите и приеха случилото се с усмивка на лица.

Състезание по скокове с пого стик на пружина се проведе в Джаксънвил, Флорида. Топ категориите бяха най-висок скок и най-ефектен трик. Организаторите на надпреварата обявиха, че тримата участници на почетната стълбичка се квалифицират директно за, вярвайте или не, световното първенство по скокове с пого стик.

До бой между Мини Маус и Хеллоу Кити се стигна в центъра на Ню Йорк. В Туитър се появиха снимки, на които се вижда как полицаи разтървават две жени в костюми на тези персонажи. Дамите не могли да се разберат как да си поделят приходите от туристите и се стигнало до саморазправа.

Платете следването си в колежа! - това гласи рекламата на стриптийз клуб в Лас Вегас. С обявата на интерактивния билборд се набират танцьорки на пилон "Випуск 2015-та".

И за финал – двойка от Финикс, Аризона, сключи брак в магазин за домашни потреби. Причината – и двамата са служители в него. Техни колеги представляваха по-голямата част от гостите, които бяха настанени в сектор "градина". Въпросът сега е къде ще прекарат медения си месец?

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари