Двойка лесбийки забременели заедно и родили с 4 дни разлика

4
Влюбените се подложили на ин витро оплождане по едно и също време
Влюбените се подложили на ин витро оплождане по едно и също време

Плодовита двойка лесбийки забременели заедно и родили синовете си с четири дни разлика, съобщи "Монитор", цитирайки в.“Дейли мейл“.

Влюбените се подложили на ин витро оплождане по едно и също време. Кейт Елазеги и Емили Кехи, които са женени от 2013г., платили общо 10 000 долара на донора на сперма, който е поет. Избрали го, защото смятат, че приличал на Киану Рийвс. Първоначално Кейт се е опитвала да забременее в продължение на 6 месеца, но безуспешно. Затова и Емили започнала да прави опити.

Лекарят им казал, че вероятността да заченат и родят по едно и също време е твърде малка. Емили „прихванала“ от първия път, а седмица по-късно се разбрало, че родилките ще са две. След 9 месеца и 10 дни Емили родила сина си Рейд. На третия след раждането се прибрали у дома, а на четвъртия водите на Кейт изтекли.

Малкият Рейд стоял в чакалнята с баба си, докато майка му стискала ръката на Емили в родилното. Така на бял свят се появил и Еди. Днес те отглеждат синовете си и признават, че две бебета са много, но пък затова си имат два чифта гърди и две майки.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари