Две братчета от Русе се нуждаят от нашата помощ!

14

Две братчета от Русе се нуждаят от нашата помощ!

В редакцията на Dunavmost.bg сме публикували многократно апели за помощ на малкия Коко, но от 2 януари 2019 г. стартира кампания и за по-големия му брат - Симеон, който страда от същото тежко заболяване.

Симеон Стоянов е на 8 год., от Русе и е брат на Калоян Стоянов (DMS KALOYAN). Диагнозата на Симеон е същата като на 5-годишния Калоян – ранна малкомозъчна атаксия.

Заболяването е генетично и е съпроводено с тремор в ръцете, забавен говор и залитаща походка, което кара Симеон да се чувства непълноценен и различен от другите деца.

В турската LIV Hospital препоръчват лечение със стволови клетки и за двете деца. Д-р Грозев – специалист невролог – предлага да се проведе лечението.

Стойността на 6 вливки със стволови клетки е 48 000 щатски долара.

Информация за стойността на даренията и разходите по системата. Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки . Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS SIMEON на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари