Двама полицаи извадиха мъж от напоителен канал в Сливенско

0
Полицейските служители са успели, с помощта на въже, да извадят мъжа невредим
Полицейските служители са успели, с помощта на въже, да извадят мъжа невредим

Полицейските служители са успели, с помощта на въже, да извадят мъжа невредим

Полицаи от участък „Запад“ спасиха 64-годишен мъж, паднал в напоителен канал край сливенското село Чинтулово, съобщиха от пресцентъра на областната полиция, предаде БТА.

Инцидентът е станал малко след 12:00 часа на 1 април, сигналът е подаден от граждани. Към мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията и пожарната. Полицейските служители са успели, с помощта на въже, да извадят мъжа невредим. Прегледан е от екип на Центъра за спешна медицинска помощ-Сливен.

През миналата година пожарникари извадиха от канала елен, опитал да пие вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари