Двама мъже се удавиха пред очите на приятелите си в Обзор

5
Жертвите били повлечени от бурното море
Жертвите били повлечени от бурното море

Жертвите били повлечени от бурното море

Двама мъже са се удавили във водите на Черно море край плажа на Обзор в следобедните часове в петък, съобщиха от ОДМВР – Бургас.

На 07.08.т.г. около 18.30 ч. в Районното управление в Несебър било получено съобщение за инцидент на плажа в Обзор пред хотел "Рейна дел мар", при който са се удавили двама мъже. Единият е на 26 години и е от старозагорското село Богомилово. Другият мъж е на 43 години от шуменското село Изгрев. Констатирано било, че двамата работели в Обзор, като заедно с компания влезли в морето, за да поплуват, уточнява Флагман. 

Първо започнал да се дави 26-годишният мъж, вероятно отнесен от мъртвото вълнение, след него втори човек от компанията и накрая 43-годишния мъж от Изгрев. Вторият мъж успял да излезе от морето с помощта на други хора от компанията, но останалите двама били повлечени от бурното море.

Смъртта на мъжете е била констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Бяла. Телата им са били откарани в УМБАЛ – Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари