Двама братя изнасилиха и пребиха мъж във Велинград

0
След това той е починал от разкъсване на вътрешни органи
След това той е починал от разкъсване на вътрешни органи Снимка: Getty Images / архив

След това той е починал от разкъсване на вътрешни органи

Полицията във Велинград е задържала двама братя за побой и изнасилването на 42-годишен мъж, който в последствие е открит мъртъв, съобщиха от прокуратурата.

Миналият четвъртък двамата братя, съответно на 22 и 17 години, нападат жертвата си в колибата му, която обитавал във Велинград. Със заплахи и жесток побой те сломяват съпротивата на жертвата си и го изнасилват, след което напускат местопрестъплението.

Три дни по-късно, в неделя, 42-годишният мъж е открит мъртъв. По първоначални данни той е починал от разкъсване на вътрешни органи. При претърсване в колибата му е бил открит дървен кол, с който се предполага, че му е бил нанесен побоя.

Въпреки това на този етап районната прокуратура в Пазарджик е повдигнала обвинение на двамата братя само за побоя и изнасилването.

Съдебно-медицинска експертиза трябва да покаже дали те са виновни и за смъртта на жертвата им. От държавното обвинение са внесли искане в съда за постоянен арест на двамата братя, които към момента са задържани за 72 часа с постановление на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Тони
    За такива изроди само кастрация, защото ще лежат в затвора няколко години и отново на свобода.
  • 10
    2
    Убеден съм, че са...
    Цигани, нали?
  • 10
    1
    гражданин
    Някой може ли да направи списък на всички убити жени, заклани мъже, самоубийства или изпонахапани до смърт от кучета хора? Престъпността, агресията и вандализма в България придобиха чудовищни размери.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари