Два трупа вдигнаха полицията в Търговище на крак

0
Два трупа вдигнаха полицията в Търговище на крак
Вчера, около 10:30 часа в жилище в град Попово е намерен трупът на 55-годишна жена, живееща в него, с видими следи от нараняване по главата. Това съобщиха от МВР-Търговище.

Тялото е откарано в болницата в Търговище за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс по описа на Районно управление “Полиция”-Попово. Има задържан мъж, заподозрян за извършване на престъплението, с когото се провеждат процесуално-следствени действия.

Работата на служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в ОД МВР-Търговище и на РУ “Полиция” - Попово по разследване и документиране на престъплението продължава под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.

Труп на обявен на общодържавно издирване 39-годишен мъж от село Горно Новково, община Омуртаг, е бил намерен на 2 септември в местността “Дъбите” в землището на същото село.

При извършения оглед видими следи от насилие не са установени. Трупът е откаран в МБАЛ-Търговище за аутопсия.

Мъжът последно е бил видян жив на 30 август, около 22:30 часа, а след подаване на сигнал от близките му е организирано неговото издирване, в което са се включили полицейски служители и жители на селото. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари