Прикриват ли мъжа, убил с ритник човек в София?

2
Инцидентът е от януари, но за него се разбра едва преди два дни
Инцидентът е от януари, но за него се разбра едва преди два дни Видео: NOVA

Инцидентът е от януари, но за него се разбра едва преди два дни

Мъж изпадна в кома, а по-късно почина след ритник в главата след спор на пътя. Престъплението е извършено на 26 януари на кръстовището на бул „Черни връх” и ул. „Златен рог” в София. От СДВР разпространиха кадри, на които се вижда как мъж отива при друг водач, разменят няколко реплики, последвани от мощен ритник, който събаря мъжа и го оставя в безсъзнание. Той е в кома в продължение на седмици, а на 18 февруари умира в болницата.

За случая се разбра едва в петък, когато полицията отправи призив към очевидците да се свържат със 112. Защо обаче издирването им започва с месец закъснение и какво още се знае по случая?

Адв. Ивайло Юруков, който представлява близките на починалия, заяви, че не се води прокурорска преписка по този случай. Извършителят е бил задържан за 72 часа и няма как след това да не му бъде повдигнато обвинение, предава NOVA.

Моето тълкувание на това престъпление е, че извършителят е намерил контакт с някои от водещите в момента групи за влияние, за които се говори постоянно в общественото пространство. Под давление на тези групи очевидно е направен опит едно такова тежко престъпление, извършено посред бял ден на един от най-оживените булеварди, да бъде прикрито”, заяви адв. Юруков. По думите му няма как да се говори за административна грешка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    50/50
    Ето ви малко повече инфо: ... https://trud.bg/убийство-с-юмрук-при-спор-за-паркиране-обзор/ ... https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17245496
  • 6
    1
    !@#$
    Пълното видео го има навсякъде. Човека си е в колата. Тоя "шеф на мафията" му седи до прозореца и със сигурност не му рецитира стихове. Подчертавам, човека си е седнал в колата, не излиза и за секунда от нея !!! Е то пък, кой няма да изперка и да не му набие ритник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари