Два Lamborghini Aventador се удариха на пътя

3
Заради неспиране на червен светофар двете луксозни возила са се сблъскали
Заради неспиране на червен светофар двете луксозни возила са се сблъскали

На двама собственици на суперколи Lamborghini Aventador с мощност от 740 конски сили явно им е омръзнало да си стоят у дома и са решили да покарат малко по празните улици на Сингапур. Всичко би било наред, ако не беше една нелепа случайност, довела до доста скъп инцидент, съобщава Times.bg

Според думите на очевидци, двата еднакви жълти суперавтомобила се движели бързо из града за известно време, което се доказва и от видео от мрежата, показващо рискова маневра преди катастрофата.

При самият инцидент една от колите спряла на червен светофар, а другата не. Това довело до произшествието.

След сблъсъка и двамата водачи побързали да премахнат регистрационните номера от автомобилите. Полицията пристигнала на мястото. Известно време след случилото се в мрежата се появи видео от видеорегистратор. То ясно показва как една от колите, на които цената започва от 420 хиляди долара, преминава на червено, което води до катастрофата.

Съдейки по кадрите от мястото на произшествието, предният Aventador има повредена задна броня, дифузьор и един от задните странични панели. Автомобилът на виновника за произшествието е с повредена предна броня.

Предполага се, че от удара в предната суперкола нещо се е запалило. Свидетели са видели най-малко двама души да гасят машината с пожарогасители.

Годишно се произвеждат по-малко от хиляда Lamborghini Aventador S. Суперавтомобилът е оборудван с 6.5-литров V12 двигател с обем 740 конски сили. Той ускорява до “стотица” за 2.9 секунди, а максималната му скорост надвишава 350 км / ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари