Безумието по пътищата не спира!

1
Само преди два дни подобен случай завърши трагично
Само преди два дни подобен случай завърши трагично

Само преди два дни подобен случай завърши трагично

На българските улици се случват все по-шокиращи инциденти, които будят недоволство и въпроси. Лек автомобил нахлува в кръстовище на червен светофар, срещу трафика, разминава се на косъм от завиваща кола и накрая принуждава пешеходци да отскачат настрани. Кадрите от инцидента бързо се разпространяват в мрежата, а инфарктната ситуация е заснета от видеорегистратор на кола, която чака на червен светофар. Не е ясно къде точно се е случил инцидентът, но по непотвърдена информация това е станало в София.

Този случай не е само един в поредицата от безумни изпълнения на шофьори по пътищата на страната.

Само преди два дни подобен случай завърши трагично - 18-годишен шофьор помете и уби двама младежи. Предварителната експертиза показа, че водачът не е употребил дрога или алкохол, но е шофирал с около 100 км/час. Този случай предизвика вълна от възмущение и болка сред хората, които се събират на мястото на катастрофата, настоявайки за справедливост.

Все повече граждани са загрижени за безопасността на уличния трафик в България и призовават за по-строги мерки и контрол върху водачите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    10
    англия
    Доколкото знам във англия има доста камери със разпознаване на регистрационния номер. И като нарушиш някое правило , записват те и ти пращат в данъчното глобата и глобата ти се зачита автоматично към данъците и няма не искам. Всеки си има социален номер към който е закачен данъчния . Плащаш си като поп. Особено в лондон е нацвъкано с камери в реално време.
  • 5
    9
    до 8
    С таково мислене няма как да се променят нещата. Да чакал си 4 часа(заради някакъв служител на МВР), но нали осъзнаваш, че заради твоите 4 часа виновника на това ПТП е бил наказан. Точно заради това мислене се случват тези неща по пътищата ни. Понеже никой не иска да де например оплакване за дадено нарушение по пътя. Ето ти пример ако в някоя друга държава караш с 100 при разрешение 50, поне няколко души ще сигнализират за твоята скорост, а не родители да оплакват децата си.
  • 6
    8
    до 6
    Колко много грешиш, не е истина. Винаги се иска свидетел в съда. Един, единствен път се съгласих да стана свитетел на ПТП. Е, никога повече. Четири часа чаках пред кабинета на някаква мижитурка на втория етаж на КАТ. И столове няма. На едни радиатори се подпирах. Вече ако ще да дерат някой пред очите ми: "С гръб бях, нищо не видях".
  • 8
    7
    русенец
    Кой да го реши като от 3 години няма правителство? За 6 месеца приеха 5 закона и туй то. Ако не приемат бюджет после като спрат парите за общините ще стане истинско шоу.
  • 23
    6
    Балканеца
    Не налагат глоби, защото закона не го позволява. Ако искаха да решат проблемите, щяха да узаконят видеорегистраторите. Всеки втори нормален шофьор щеше да си сложи по един в колата. Платформа за качване на клипове, сигурен съм, ще се намери кой и безплатно да направи за жалкото ни подобие на държава. Строги глоби, вземане на книжка за по- сериозни нарушения, 5 цифрени глоби за каране без книжка, пиян или друсан, 6 цифрени за повторно нарушение, апартаменти, къщи, ниви на пазара за плащане на глобите, и проблема с джигитите изчезва за точно 1 година. Толкова е просто. Но някой няма желание проблемите да се решават, или по- скоро има желание да не се решават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари