Два благотворителни коледни базара организира „Каритас“- Русе

1
Събраните средства са с благотворителна цел и ще бъдат използвани за дейности на центровете, спомагащи социалната интеграция на техните потребители
Събраните средства са с благотворителна цел и ще бъдат използвани за дейности на центровете, спомагащи социалната интеграция на техните потребители Снимка: Dunavmost, архив

Тази година услугите към "Каритас"- Русе ще проведат два благотворителни базара по случай предстоящите празници

В периода от 16-ти декември до 19-ти декември 2021, включително и жителите на град Русе, ще могат да открият ръчно изработени изделия, украшения, картички и други в магазин „Мосю Бриколаж“. Те са дело на потребителите и служителите от Центъра за социална рехабилитация и интеграция бездомни лица и Центъра за временно настаняване на бездомни лица „Добрият самарянин“.

А в дните от 17-ти декември 2021 до 3-ти януари 2022 творенията на децата от Дневен център за деца и младежи със специални нужди „Милосърдие“ и Центъра за обществена подкрепа „Том Сойер“ ще бъдат традиционно в магазин „ХоумМакс“. Ръчно изработените изделия са плод на работата с децата в артателието на център „Милосърдие“ и арт занимания с децата в риск.

Събраните средства са с благотворителна цел и ще бъдат използвани за дейности на центровете, спомагащи социалната интеграция на техните потребители.

И двата коледни базара ще се проведат при спазването на всички противоепидемични мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Българина търпи, търпи ииии като му кипнеее... става и отива в Англия да бере ягоди...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари