Два автомобила горяха във Ветово

0
През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия
През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия Снимка: Архив

През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия

Тази нощ в 01:52 часа ветовските огнеборци са реагирали на сигнал за пожар в леки автомобили. Произшествието е възникнало в гр. Ветово, в превозни средства с марките „Тойота“ и „Мерцедес“. Запалването е било ликвидирано на площ около 2 кв.м. от собствениците на колите. Причините за възникване на пожара се изясняват от полицията.

В събота, за времето от 14:24 до 15:00 часа, екип от Първа РСПБЗН е потушил запалване на отпадъци в метален контейнер за смет на площад „Оборище“ в Русе. Горенето е ликвидирано на площ около един квадратен метър, без последици. По-късно вечерта в събота, между 21:15 и 21:50 часа, отново екип на Първа РСПБЗН е бил пратен да гаси такова запалване в контейнер, намиращ се до бл. 307 в русенския квартал „Чародейка“. Произшествието е ликвидирано без щети на площ от около квадратен метър.

Вчера по обед, от 12:39 до 13:05 часа, пожарникари от Втора РСПБЗН са гасили пожар в отпадъци в контейнер за смет и на бул. Родина в Русе. Произшествието е ликвидирано на площ около два кв.м. без материални загуби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари