„Дунав“ представя отбора в Русе и се изнася…в Разград

0
„Дунав“ Русе ще срещне „Лудогорец 2” утре на Градския стадион
„Дунав“ Русе ще срещне „Лудогорец 2” утре на Градския стадион Снимка: Вестник Бряг / Архив

В последната си контрола на 23 юли, „Дунав“ ще представи в Русе отбора, на който ще разчита в първия си сезон във футболния елит на България от 25 години насам.

Русенци ще срещнат на Градския стадион тима на „Лудогорец 2”, съобщи 24 часа.

След това, вероятно поне до края на есенния полусезон, момчетата на Веселин Великов започват дългата си серия мачове на цужд терен, която ще стартира на 30 юли от 21 и 15 часа, на стадион „Лудогорец Арена” в Разград, срещу „Верея”. Заради изискванията на БФС за задължително осветление на съоръженията, на които ще се провеждат мачове от елита, „Дунав” ще „домакинства“ в Разград, докато завършат ремонтите в Русе.

От Община Русе потвърдиха, че са изпълнили своите ангажименти по ремонта на Градския стадион в крайдунавския град, включващи обновяване на санитарните помещения, съблекалните и подходите към тях, както и сектора за гости. До петък сутринта обаче все още липсваше чаканото обявление от Министерството на младежта и спорта за обществената поръчка за подмяна на терена и монтиране на осветление на съоръжението. Според министър Красен Кралев, тя трябваше да бъде пусната още на 5 юли, а ремонтите да заппочнат през август…За целта вече има и осигурени средства в размер на 1 000 000 лв. след решение на Министерски съвет от 15 юни.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари