20 катастрофи за три дни в Русенско

0
Трима души са пострадали при инцидентите
Трима души са пострадали при инцидентите

През последните три денонощия на територията на Русенски регион са регистрирани 20 пътни инцидента, съобщава МВР - Русе.

При произшествията няма тежко пострадали хора. Трима са леко ранени.

На 9 февруари около 23:50 ч. на пътя II-21 в района на километър 12+80, лек автомобил «Хонда Сивик», управляван от И.М. на 19 г., при движение с несъобразена скорост със състоянието на пътя /мокра пътна настилка/ напуска пътното платно вдясно по посока на движение и се блъска в крайпътно дърво. При удара е пострадала возеща се отпред вдясно 16-годишна пътничка. Тя е прегледана на място от екип на ЦСМП - гр. Сливо поле и с диагноза охлузни наранявания на ляво ухо е насочена за допълнителен преглед в УМБАЛ - Русе, където е оставена за наблюдение. Екип на Пътна полиция е документирал инцидента.

На 10 февруари около 12:15 ч. в гр. Русе на ул. "Потсдам" /в двора на хлебозавода/ лек автомобил «Фолксваген Кади», управляван от П.Г. на 41 г. извършва нарушение като при движение на заден ход избутва намиращата се зад него  жена - И.С. /28 г./. Жената е леко пострадала. Екип на Пътна полиция е документирал инцидента. Като причина се посочва - неправилно движение на заден ход. 

На 10 февруари около 20:00 ч. в гр. Русе на ул. "Антим І", на кръстовище с бул. Стефан Стамболов лек автомобил «Алфа Ромео», управляван от А.И. на 29 г., нарушава правилата за предимство и допуска ПТП с един леко ранен и материални щети. Според изясненото от пътните полицаи: на  кръстовището, на което единият от пътищата е сигнализиран като път с предимство и при наличието на пътен знак Б-1, 29-годишният водач не е пропуснал движещия се по пътя с предимство лек автомобил «Ауди 80» с водач Ш.Н. на 23 г. и се сблъскват. Пострадал е водачът на аудито, който след преглед в УМБАЛ - Русе е освободен за домашно лечение с диагноза контузия на дясна китка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари