Долу ръцете от България!

3
Нека дойдат правистите от Монтана, Неврокопско и от още хиляди знайни и незнайни юридически факултети!
Нека дойдат правистите от Монтана, Неврокопско и от още хиляди знайни и незнайни юридически факултети! Снимка: БГНЕС

DOLU RATZETE OT BALGARIA!!!

Щирлиц е аматьор. Изкара само някакви седемнадесет мига от пролетта. А канадският шпионин Кирил Петков успя не само да се укрива с години, но и да стигне до висшите ешелони на властта. Успешно.

Струва ми се, че поставените от вражеска Канада шпионски мисии са били няколко. Първо, Канада от десетилетия страда от тотална липса на корупция. Подозирам, че шпионинът Петков се е опитвал да открадне количества корупция от България!!!

Второ, Канада отчаяно се бори с отвратително ниската си, почти незабележима престъпност. За да се оправи това, Петков е имал специална мисия - да изнесе нелегално партия ГЕРБ в Канада.

Трето, но не на последно място – в канадската конституция е написано, че „всеки гражданин на Канада има право на стремеж към щастие“. С течение на годините това е довело до доста щастливо население в Канада. Затова канадските власти вербуват човек от държавата, която е в челните редици на нещастните нации. Специфичното ноу-хау да бъдеш недоволен, навъсен, смачкан и депресиран е обект на сериозен интерес от страна на вражеска Канада.

За щастие национално отговорните водещи политици в България разкриха този пъклен канадски план да ни отнемат трите най-свети неща: корупцията, ГЕРБ и нещастието. И въпреки че шпионинът Петков се е опитал да прикрие следите си и да се откаже от канадското си гражданство, това няма да мине!

Няма да стане, Канада! За да ни разберете, ви го пиша и на канадски: DOLU RATZETE OT BALGARIA!

Радослав Бимбалов

НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА Е ДА СЕ МАХНЕ МИНИСТЪР КИРИЛ ПЕТКОВ

Какво чакате още, господа? Уволнете го веднага тоя Кирил Петков! Дайте го на Конституционен съд, на Небесен и на Вселенски също, дайте го на който се сетите, но го уволнете веднага!

Ама че хората го харесват, че му вярват, че има рейтинг, че върши работа – това няма никакво значение. Важно е, че има двойно гражданство, че е двоен агент, че е враг на народа, промъквал се в незнайна доба, че е подвел всички ни.

Нищо, че има най-високи световни дипломи – на нас какво ни пука, ние искаме да се спазва законът. Законът за нас е всичко, ама когато не ни закача. А и Харвард завършил – това на какво прилича? Това най-много боде очите.

Махнете министър Кирил Петков и да върви където ще със своите дипломи, да се маха в Канада и на Северния полюс!

Нека да дойдат докторите на науките, дето май надничали в чужди тетрадки!

Нека дойдат юристите с дипломи, които са държали и изпити по стрелба с пушки!

Нека дойдат правистите от Монтана, Неврокопско и от още хиляди знайни и незнайни юридически факултети!

Нека дойдат икономисти и финансисти, завършили заедно с фолк певици и борчета!

Нека дойдат наши момчета и момичета, не на чужденците и най-вече на канадците.

Точно сега, когато стана ясно, че побоите са на път да се превърнат в спорт ,забавление и фотосеанси, когато никой не бръсне никого, е най-добре да се удари Кирил Петков. Асен Василев също. Бойко Рашков – разбира се. И най-накрая – да се готви Президентът Румен Радев. Той да се готви най-здраво! Колкото повече го подкрепят и го издигат за президент, толкова повече го притискат в прегръдките си така, че задушаването му е сигурно.

Покланям ви се, дами и господа, пред възможността от Трибуните и телевизорите да казвате на черното бяло. Да казвате на юмруците – отвличане на внимание, на ритниците – разделение на нацията, и да пищите като нещипани моми, ако някой реши да освети мръсотиите и гадостите ви.

И не забравяйте – нищо не е по-важно от това, да се махне Кирил Петков. Докато той изглежда добре, спукана ви е работата!

Николай Милчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари